PERIOD DELAY

sis sminggu dah lewat period... upt still negatif... kenape yer?? atau ada cadangan

16 Balas

Tggu sminggu lg sis.. Mcm sy delay sminggu cek upt - ve.. Delay 2 mggu pon - ve.. Dekat masuk 3 mggu baru +ve..

4y ago

alhamdulillah tahniah sis😘... rezeki sis... yupp betul.. kite tak sme ..ade yg dpt detect awal n ada yg tak.. td mandi .. ada spotting kt my underwear.... dlm kepala period or something.. 🥺.. dgn keadaan skrg nih nk g klinik pun kne tnjuk surat kt polis (covid-19).. aduhaii susah nye rasa