stress

Sis semua.. ada pape petua ke.. anak saya 8bulan ..tp byk ckp badan dia kecik lah ringan lah.. anak saya susu badan je..xmau susu formula..byk cara saya cuba tuk bykkan susu badan n bg anak saya susu formula..tp xjalan jugak..akak ipar saya anak dia susu badan jugak..tp badan dia besar gemok.. stress saya MCM2 orang ckp anak saya..kurus lah ringan lah xmembesar lah..tp alhamdulillah anak saya sihat cuma kurang susu n mkn..plz..sedih saya..saya xtahu nak buat mcm mne..anak pertama.. sampai orang ckp saya x pandai jaga anak..??

21 Balas

Selagi anak kita susu badan dan sihat walafiat InsyaAllah takde ape ape yg nak dirisaukan puan. Kalau anak tak sihat, mungkin awal2 lg doc dh bagitahu...