scan kandungan usia 6weeks

Sis nk tnya sy scan kndungan 6 minggu tapi nampk kantungje apa mksudnya ya , saya risau , atau bru lagi? Minggu depan ckup 8minggu scan lgi utk tgok janin dalam kantung , memang mcm tu ke ? Sbb doc tu ckp slalu 6 minggu setengah org dh nmpk janin? Hummm risaunya saya .

25 Balas

Ni sy scan mase 6minggu. Ada heart beat.. sy pun tak tahu yg sy pregnant da 6minggu mase tu

Kecil lagi tu sis...Mybe scan xnmpak detail..Try ke hosp@klinik swasta

Sma la..Doktor scan lg masa 11 minggu dh nampak jantung baby..Alhamdulillah

Sya scan 5weeks dah nmpk jnin.. Boleh try scan transvaginal.. clear lgi..

5y ago

Tak smua klinik ada.. Klu klinik biasa rasanya takda.. Pg klinik swasta.. Call.. tnya dlu klu diorg ada tak scan transvaginal.. 😊

Bgantung pd badan mummy.. 6 weeks agak awl utk sesetengah org

6 minggu kntung lgi sye 8w dh nmpk baby n kantunh n jntung

5y ago

nk tnye 8w tu based on tarikh last period ke?

Ade rezeki sis tu..jgn skip asid folic sis

Sy 7week nmpk kantung n dh dgr heartbeat..

5y ago

Ouh alhamdulillah skrang sy dh 22week dh tau gender

folic acid jgn tinggal

Baby still kecik lg..