19 week

Sis nak tanya ...? Knpe a 19 week ne rasa badan letih jer Perut begah sesak nafas rasanya.. Kejap kejap lapar bila mkan sikit perut begah lak Rasa x selesa pulak.. Dah 19 week beby pun x rasa lagi gerak.. Ok ker ne...

6 Balas

Awal lagi sis 20 weeks ke 25 week nnti bru ada rasa, mcm sya badan berisi lmbt merasa pegerakkan, yang sis alami tu normal makan sikit setiap rasa lapar ya, bdan penat Dan begah tu biasa lah dia membesarkan, sis selalukan rehat and Cuba tidur awal.

sma mcm sy lalui skrg... bru 17w2d bdan cpt lesu dn penat rsa sesak nafas..bla lps mkn rsa x bleh nk nafas ...skrg ni sentiasa kena ad minum angin..

biasalah tu..banyak ragam time ngandung

normal tu puan. 😊

normal sis

normal kot