Sakit pinggang

Sis nak bertnya kenapa yea rasa sakit sngt kat pinggang tulang belakang n bwh ari2 sblh kiri mcm senak...dr td g berasa on off..normal kah.pastu perasan mcm perut bahagian bwh ni tak tegang mcm jatuh kebwh kenapa yea...rasanya sblm ni mcm cekang jha ni mcm kendur la pulak...sapa2 yg pernah rasa mcm sis rasa blh share...klu berterusan nak kena ke klinik jg ni...risau pula sbb ada sejarah 2x keguguran.. Ttc8y 13w

1 Balas

normal rasanya.. kurangkan brjalan atau brgerak.. banyakkan brehat