sakit bwh perut

Pranakan jatuh ni mcm mana sbnar ny?? Sy takut juga sbb..asal sy trlalu bnyak berjalan,,lama brdiri n trlalu penat bawah perut/bhgian rahim sy mesti sakit rasa ngilu sgt..sakit dia mcm rasa berat sgt bhgian bwh perut dan terasa smpaii ke bhgian faraj..belakang pn ikut sakit..mcm nak beranak pn ada😂kdang² sampai terkangkang² sy berjalan sbb xtahan..

2 Balas

kalau peranakkan jth dan sis xpreg blh mgurut untk naikkan peranakkan sis

.