Nak tanya sedikit klu 20weeks sis blhx minum susu HL bayi blhx jadi putih

Sis klu 20weeks blh x klu nk minum susu HL YG TU OK X

15 Balas

Susu HL ok.. bukan susu menjadikan kulit seseorang itu putih atau tidak. Ketentuan Ilahi dan juga keturunan. mudahan ibu dan kandungan sihat, syukur ... 🤲🌻

2y ago

🌻

Hm hahaha 😂 .. susu tak boleh putihkn sis .. susu untuk tulang dan gigi .. sbnnrya sndiri selidik .. persoalaanNya ada x anak org kulit hitam minum susu dan ianya menjadi putih?

saya time pregnant minum milo hari2. ank saya keluar putih. so warna kulit bukan dari minuman tp dari genetic. yg pasti hitam atau putih janji ank membesar dgn sihat dan cukup sifat ♥️

Minum sirap bandung sis, biar baby jadi pink, minum greentea biar baby jadi hijau😂🤣 putih ke tak putih baby tu ikut gen makpaknya, kalau sis putih semulajadi, paknya pun putih, InshaAllah baby pun putih.

2y ago

hiiii Hahahaha ejaa aku yae

banyakkan mkn buah yg tggi vitamin c nya insyallah blh membantu dalam mencerahkan kulit bayi tapi ikut org tua jugak sis xkan la org tua kulit sawa matang baby lahir putih mcm mat saleh 😁

2y ago

Ya sis hahaha ya sis Tq sis

ahhaha sye ni mnom susu hl. milo. tak tau la ank putih ke gelap skit.🤣. nk kulit cntk ke gebu. mnom air soya.yogut. itu petua emk sye lah. sye alahan xblh mnom soya🤣

Baby putih atau gelap itu drp genetik sis. Xda guna telan mcm2 nk bg cerah kalau genetik mak ayah gelap.

Susu HL bagus sbb dia ada acid folid boleh minum sis👍🏻

2y ago

tq vm sis

minum je xde mslh pon bila2..tp klau ad gdm..elakkan la..sbb susu pon ad gula jgk

sis kenapa aku dok keluar putih putih ckit2 tu awt yae