hb

sis ada masalah hb low... makan ubat yang dokter bagi dah... makan makanan yang tambah darah dah... tapi still rendah... apa sis patut ambik lagi...???

2 Balas

bayakkan makan kurma, cuba rendam kurma semalaman esknya minum, lebihkan sayur hijau, asam2 kurangkan, gula putih pun kurangkan tido kna ckp

jambu batu without asam. makan banyak2. ni masa saya mengandung anak 1st.

5y ago

Jambu batu ok.dlu amik gulsan tp gula dlm drh kne stop.pastu mak.ayah ada kcng mnis so amik hati2lah..