HB Low

jumpa doct pagi ni last2 kena kasitau Hb low. ada boleh sy makan tlong sis. apa yg sy patut makan.

3 Balas

sama sis sya pun low juga jdi kena kerap p klinik.. huhu... sya pn tk tau nk mkan apa lagi bgi normal kn hb.. huhu

5y ago

sebelum2 ni okey jer. tiba2 hari ni jer low😔

Mkn iberet folic acid sis... Hb sye naik and maintain lepas amek iberet. Bli kt farmasi 1 kotak dlm rm25.

5y ago

owh yake. nanti sy beli, ubat yang doct bagi pahit tul nak muntah jer😔

makan buah jambu batu n sayur bayam merah

5y ago

ok sis, sejak nak masuk 5bln ni kurang2 dah makan jambu batu. mungkin sebab tu kot hb low.😔