Hi mommies, nak tanya normal ke kalau berat baby 5 bulan, 300g?

Since saya ada buat detail scan haritu.

9 Balas

Sono/ dr ada bagitau tak baby berat normal ke tak masa detailed scan haritu? Cuba check dlm buku pink pun ada graft baby growth tu ikut weeks. Kalau selari dengan graph tu so it means normal

Kt dalam apps ni ada juga anggaran berat baby ikut minggu. Tp kalau baby saya so far dia berat lebih sikit dari anggaran & doctor ckp normal. 5 bulan juga dah 400+

Normal awk. Sy 19 weeks berat baby baru 292g. Masa scan, boleh tanya sono/doktor. Dia boleh generate graph. Tengok graph tu within the line atau tak.

still normal. awak boleh research berat baby. setiap bulan ada anggaran berat baby. kalau tak lari jauh tu normal je.

Sy 20w + berat baby anggaran +/- 362g naik 100g drpd mggu lepas masa sy detail scan 19w berat baby 260g

klau tgok kat dlm apps ni pun, 5bulan berat baby 300g 😁

Saya pun 5 bulan baby 300g. Sono cakap normal je insyaAllah

1y ago

Terima kasih ♥️ in shaa allah.

mcm mana nk thu berat baby

1y ago

Masa buat scan di klinik boleh tanya

Sy 5bulan 350g