Detail Scan

Hi mommies nak tanya weeks berapa sesuai utk detail scan? Kalau buat waktu 20 / 21 weeks okay x? #firstbaby

5 Balas

Okay. Kita buat 20 weeks 💪🏻 doc suggest untuk buat sebelum 25 weeks. Takut nanti bila baby dah besar/penuh dah, jadi susah nak buat scan nya.

dh boleh buat..better buat kat sonobee dn book appointment online utk dpt price yg murah..

sy buat mgu ni..hr sabtu.. 21w 5d....kt sonobee

1y ago

Sonobee okay tak sis ? Saya survey jugak tapi belum pergi lagi. Ingat nak details scan kt situ. Okay ke

sudah boleh. biasa dlm 20 -25 mnggu.

recommended between 20-24 weeks