Ingin Tahu

Assalammualaikum hi nak tanya , trimester kedua ni rasa macam kurang makan la … normal ke ? Lepastu haritu ada buat detail scan tapi doc cakap baby kurang berat dari yang sepatutnya … kenapa ye ? Risau juga … #firstmom #ingintahu

2 Balas

Assalammualaikum hi nak tanya , siapa kandungan 24 minggu baby kurang active ke atau makin active sebab saya baby kurang active normal ke ? Saya ada pergi check docto kata semua normal cuma saya risau.. terima kasih mum2 #firstmom

normal je. setiap org x sama. mcm saya 2nd trim mmg xnak mkn sgt, breakfast lunch dgn dinner je. supper2 ke kudap2 semua xde, tekak x rasa nak makan sgt. tu pon kdg lunch dinner xmkn heavy pon. roti ke sandwich ke tu jee.