Anda sudah mula menyimpan untuk mengerjakan umrah/haji?
Voice your Opinion
Sudah
Belum lagi

4156 respon

15 Balas

siapa dah ada rm1300, dafarlah haji sekarang. buat untuk satu keluarga jika masing2 dah simpan rm1300. kalau tak de cash rm1300, boleh daftar haji guna kwsp utk diri sendiri. moga kita semua dipanggil menjadi tetamu Allah

Daftar haji sudah. Tak ingat tahun berapa tapi umur masa tu bakal cecah 150+ tahun la 😅. Sekarang ada bajet lebih sikit akan simpan masuk akaun.

Alhamdulillah umrah dh pg thn lepas..klu ada rezeki nk gi utk haji pulok..Insyaallah Aamiin

masih blom ade rezeki utk buat smpnn ke tanah suci. .InsyaALLAH pelan2 kmi mnabung 😊

alhamdulillah umrah dh, nk tgu utk haji lak...insyaAllah klu ikutkn 35thun lg

Semoga Allah beri rezeki untuk menjadi DUYUFURRAHMAN satu hari nanti 💞

niat dh ada.. tpi hajat masih blm kesmpaian.. dn masih blm ada rezeki..

alhamdulillah haji 2007.. kpd yg belum,lmbt dftr,lmbt giliran akn smpi.

tngah tunggu turn, ada 90 tahun lg 😂😂

Persediaan awal... Dah pasang niat dah