Adekah normal diawal kehamilan keluar cecair kekuningan spt ini ??

Sila kongsi ye sis2 sekalian

Adekah normal diawal kehamilan keluar cecair kekuningan spt ini ??
5 Balas

nanti bgthu kt nurse ye sis..kne cek tkut ada jngkitan kuman..mcm gbs bahaya utk baby..

Keputihan ni sis. Yg normal warna putih je. Sis kena inform nurse yg incharge sis.

puan ada mslh keputihan x?? kalau ada.better puan jumpe doc n dptkn rawatan

mcm abnormal je kputihan sis..better bgtw doc..tkot de jgkitn kuman

bagus dptkan rwatan sis. takut ade jngktn kuman..