Ada tak kenalan yang suka menyibuk pasal rumahtangga anda?
Voice your Opinion
Ya, saya senyum saja.
Ya, saya tegur dia supaya jangan menyibuk.
Tidak, kerana saya tidak pernah bercerita tentang rumahtangga saya.
Tidak, mereka tidak berani menyibuk pun!

5909 respon

13 Balas

Hahahaha.. Yup ada. Everytime dia start nak sebok hal rumahtangga sy atau org lain sy akan jwb "dah la, x elok ambik tahu hal rumahtangga org.", sambil buat muka serious. Pastu dia gelak & tukar topik. Alhamdulillah. Tapi nnti hari lain kalau jumpa dia tanya lagi🙄🙄

Ya it’s annoying though, always with the “how’s u n hubs” question. Or any other question that may be related to the above. Never a fan of answering to such question. Some people can be really nosy and you’ll see me quietly walking away like mr crab 🦀

yup. ada dan itu sangat menjengkelkan.😏 sedangkan kita xsibuk pun hal dia

Saya seorang yg tegas, x suka org ambil tahu hl saya..

tak sure but if yes just smilingg

Tak tau Sbb x rapat dgn jiran

tak suka orang macam ni...

tak de kenalan

senyumn aja

Mestila