1st pregnancy - 5week

Siape ade pengalaman spotting warna brown2..sy dh 2-3 hr on off kua spotting..semlm scan doctor tgk kantong ok...but still ade kua spotting wlupun ade mkn ubt duphaston.. share pengalaman mommy pls..

1 Balas

Mcm saya spotting klua bila penat, ada angkat berat, jalan laju2. Mmg nk kne jaga di awal2 ni. Kandungan tu sangat fragile. Masa sya doc mmg suruh bnyk rehat. Tp sya kerja. Blik rumah mmg melepek je la. Nk jln pon slow2 je. Besama pon x boleh smpi 4 bulan kandungan. Jaga diri ye. Jangan lasak2 sgt