Boleh tak suami masuk labor room??

Siapaa sini bsalin kt hospital shah alam??? Suami boleh teman takk?? Risau betul suami tkleh masukk 😔

3 Balas

Tak boleh. Suami kena tunggu kt luar. Bila baby dah keluar dan sudah bersih suami puan akn dipanggil bagi azankan baby then dia akn keluar balik. Dan akn jumpa puan dan baby bila dah discharge. Hantar barang pun kena bagi security je. Ni kt hospital Shah Alam. Tak tahu kt hospital lain mcm mna.

4y ago

betul tu sbb sy pun bsalin d sana 19/8/20..masa masuk dlm PAC tu pun da xble teman.. sorg2 la dlm tu.. xpa byk ja mber nti.. hehe

ayah saya kata waktu lahirkan saya dan adik² dulu pun tak boleh masuk..tu saya pelik..memang dari dulu ke suami tak boleh masuk..

rasanya xboleh di waktu pkp ni. saya ritu pun husb jumpa masa dah kua wad sahaja