Boleh ke husband teman masuk wad and Labor room?

Saya baru 7 bulan pregnant, baby pertama jadi risau dan nervous, hospital gov boleh ke suami teman masuk wad and Labor room? Kita nak ada suami baru rasa Kuat :(#1stimemom #pleasehelp #advicepls

1 Balas

Di HTJ boleh... Kena call hospital yg awak nak bersalin tu. Tanya prosedur. di HTJ, mereka nak fotostat sijil nikah dan ic suami, suami lengkap 2 dos vaksin C19 dan bawa c19 test kit (bawalah 2 kot terbatal atau rosak) ,suami buat self test C19 depan nurse di khemah saringan. Kalau isteri kena czer, memang suami tak boleh masuk.

2y ago

mudah mudahan