Saya dah 3 tahun czer perut still lg x turun.. ni dah preg 4w 2nd baby, perut nmpk besar mcm preg 4m

Siapa yg sama kt sini?

2 Balas

Sebenarnya puan, perut tak turun lepas ceaser sbb lemak..bukan sbb tak berbengkung lepas bersalin..sy anak pertama dulu emergency ceaser..masa berpantang mmg tak pakai bengkung langsung..tapi jaga pemakanan dan buat routine excercise.. alhamdulillah perut kembali macam sebelum mengandung..paling mudah buat plank tapi kene pastikan luka dah betul2 sembuh..

2y ago

Thank you

sy jugak dah 3 tahun czer & alhamdulilah perut dah kembali pd asal. sy tunggu luka operate dah sembuh sepenuhnya baru sy buat workout untuk hilangkan perut masa ank 1st & jaga pmakanan. skarang pregnant ank k2 dah 11w 😊