Baby Preparation

Siapa yg due awal January 2020 dah prepare barang baby ke? Saya byk kena beli baru sbb second baby Ni boy. Tak boleh nak pakai baju kakak dia.

7 Balas

Xcomplete lg.. Beli sikit2 je masa expo hrtu.. 1st scan mcm boy..Hrtu scan girl.. Pastu 3x scan xnmpk.. Sy jd waswas btul ke girl ni.. Nk beli baju pon xyakin..

Due date saya 04/1/2024. Tapi kalau ikut pengalaman sebelum ni, awal 2 minggu dari due date. cuma belum basuh. anak ke 3. 😊

Sy dah beli. Tapi pakaian belum baby belum basuh lagi 🤭. Rasa mcm awal lagi nak masuk bag.

4y ago

Same.. Da 33 weeks tp x packing lg.. Rasa awal lg🤣🤣

Tak mula beli lagi. Kadang rasa awal lagi, kadang rasa dah lewat😅

saya due . 31hb . january haha

Due bln12 x beli apa lagi 😂

Tahniah sis..