Due Date January 2020

Siapa sini due Date awal January 2020? Barang Baby dah start cari ke? Rasa cepat je masa berlalu. ?

28 Balas

Due 4/1/2021 Alhamdulillah siap dh sikit2 brg baby,beli baru sikit2 ja yg lain guna yg kakak & abgnya... nurse bgitau sy kena czer sbb seblom ni 2 anak sy czer,apa2 pun kena jmpa doc dlu camna,semoga dipermudahkan segala urusan sy & semua bakal Momies ya... Aamiin3X Ya Rabbal Aalamiin 🤲😘

Due 3.1.2020.. Semua dah ready.. Beg baby n beg mama dah siap.. Tinggal bwk g spital je.. Cuma skrg risau persiapan sekolah ank.. Moga dipermudahkan segalanya...

due Saya hujung January..tp previous pregnancy awal 2 minggu...brg2 Ada baru beli Ada pakai yg lama..n tunggu Lazada 11/11 mcm murah ckit brg baby...🤭😄😍

due hujung Jan..tp 4 anak sebelum ni awal 2 minggu...brg semua dh ready..xsabar nk jumpa baby..rs xlarat dh nk bawak badan..berat sgt..🥰😂

Sya due January 2020...blum cari lagi brg 2...doakan sya dmurahkan rzeki agr dpt beli kprluan bby...bby ke 5

sy due 10/1/2021..nk beranak kat klantan tp skrg ni pkp, mcm mna nk balik? harap2 bulan 12 ni tamat la pkp ..

3y ago

senang tak nak dapat surat dri polis utk balik klntan atas urusan nak beranak?

Saya 14/1/2020.. da beli barang baby n mummy tpi x pcking lg.. debaran makin terasa😊

Sya sepatutnya bersalin 9 jan 2020, tapi baby keluar awal 29minggu 5 hari. Skrg dlm nicu.

3y ago

condition baby ok kan? Insya-Allah baby kuat tu. ibu jaga diri molek2 ye. banyakkan dos pada Dia..

12/1 .. Xbeli apa lagi ni.. 😅😅😅 nak jalan pun makin x larat.. 😂😂😂

9/1💕 . Smua dh siap beli . Tinggai kemas je dlm beg . Moga diprmudhkan