sakit paha

siapa yg dh masuk 8 bulan paha sakit smpai lutut..??? korang ada masalah yg sama x??

14 Balas

Sy. Tp sy start dr 2nd tri. Menderita smp skrg mnggu 31. Sciatic pain. Lps tu hip bursitis. Hbs otot bwh ounggung sy keras. Duduk rs je ada urat keras bwh tu. Sakit. Lps tu pinggul rs mcm urat tersimpul. Cuba cek youtube ada yoga blh buat utk kurangkan sakit and improve mobility. Taip je Yoga for Sciatic during Pregnancy.

Sy selalu cramp & lenguh dari pinggul, paha sampai la ke betis & kaki. Mintak suami urut. Masalahnya kalau dia urut kat paha, sy yg tak tahan geli.

Sama la..sakit sgt2..kdg2x tahan sampai nk nngs.. nak jln pun seksa..nk turun dr katil seksa sgt.. tiap mlm suami urutkn bru la lega sikit ...

Samalahh . Saya punn . Dari pinggang smpai hujung kaki rasa lenguh" sampai nak kluar air mata .. kadang kalau mlm betis pandai cramp 😭..

Sya dah nk msuk 8 bulan.. Tpi x ada plak masala tu cuma yg bermasala tapak kaki saya sakit dn sya kerap sakit ulu hati 😢

Sama sis 😭 Dari trimester kedua rasa macam ni. Dahla keje duduk depan pc. Allah je tahu cane rasa huhu

Sma cm sya.. Tpi sya kdang skit pinggang smpai ke kaki lenguh nya.. Kdang rsa nk nangis pun ade..

Normal.sis..sbb bdn dkt atas dh berat..kaki kekdg xmmpu nk tmpung...sis bykkn rehat k 😉

Sy rse mcm lutut xkuat... Time solat pom rse sbb mnhn dri nk bgun kn

saya pun sama .tak dpt berdiri lama sangat .nk berjalan pun susah