Tolong siapa2 pernah kena ni?

Sesiapa pernah ada benda ni dekat paha boleh explain ni knp? Paha sebelah kanan dari paha hingga ke lutut tu nyeri2 sakit dan gatal 🥲🥲🥲🥲

Tolong siapa2 pernah kena ni?
1 Balas

sy Naik kat peha selalu nya bila peluh la...Kalo peluh memg Akan Naik...dia xgatal Kalo Garu..Kalo dah garu Rasa nak ambk garfu cucuk²...sis Mandi lap kering² sapu bedak Aiken...sy pakai bedak Aiken alhamdulillah memg okay...dia Cpt kering.. Kalo sy duduk dlm umah sorg² sy pakai seluar pendek ckit la elak berpeluh kwsn Tu...😁😁

5mo ago

iyaa pregnant🥹 bahaya tak ni atau normal