salonpas

Boleh x pkai salonpas ni? Sebb sakit sgt dr pangkal paha smpai kaki... Dkt paha pling skit.. nk bergerak pon seksa... Dh sapu ubat xjd ape...

1 Balas

Mcm sy ritu ms peknen...kaki peha sakit.. husben blikn grip pada kaki letak dekat lutut..bile nk gerak g memne pkai kiri knan kaki... Pstu dlm ms sm bli juge support perut..belt perut sbb beban yg kita bwk bdn berat kekdg kaki xleh nk tampung... ...nk2 pkai minyak angin ms preggy xblh... Nk tampal koyok pn xblh.. just ada skali tu g emrgncy doc bg ubt sapu..ms tu sakit dr urat peha.ke bwh perut..asyk krem...nk jln sush..doc bg krim sapu...apa2 sis try tnye doc blh ke x..sbb time preggy ni...memcm bnda yg kita amalkn sblm preggy pn xleh nk mkn..contohnye ubat panadol (pcm)yg jual dkt kdai xleh mkn..kne mkn ubt yg d kluarkn n dbri oleh kk or hsptl shj..... Ubt batuk... Tu pn kne tnye doc...doc bg ubt yg sesuai tuk ibu preggy br leh mkn...