selamat tinggal

Aslmualaikom... Disini saya ingin mmberitahu..sy akn mninggal kn group ini..kerana saya bru shaja kehilangan anak syurga sy pd 4/11... Sy mngalami keguguran ... Sy doakan semoga ibu2 ddalm gp ni shat semuany...dpermudah kn urusan bersalin dan shat sepanjang kehamilan... Sy mnta doa kalian mommies utk sy kuat mnghadapi dgaan yg mndtang ni..doakn sy smoge trus istiqamah... Amin...

32 Balas

Waalaikumussalam..saya faham sgt perasaan sis.. saya pun mengalami benda yg sama.. keguguran 18 weeks, baby sempurna sgt, cukup sifat.. mulanya down sgt2😔.. keluarga bnyk bagi support.. sekarang berpantang hari ke 25.. btw, berpantang elok2 ye.. semoga ada rezeki zuriat yg sihat sempurna lps ni.. 😊

5y ago

Aamiin terima kasih sis. Insyaallah, saya yakin Allah akan bg yg lebih baik utk sis. Moga ada rezeki lagi utk sis. Selepas kesukaran ada kesenangan. :)

Wslm.. Banyak kan bersabar ya sis.. Insyaallah semoga ada rezeki sis nanti.. Sy pun pernah keguguran taon lps.. Alhamdulillah tahun ni dgn izin Allah d beri rezeki lg untuk baby ke 2 setelah 7 taon menanti..sblm dpt ank pertama pun prnah jgk ggur..

Takziah puan.. sya juga keguguran 9 sept lalu, setelah 5½tahun perkahwinan.. hamil dgn ivf prosedur. Sedihnya, Allah yang tahu. Tp, saya yakin, Allah nak beri yg lebih baik selepas ini.. Sabar ye puan

Salam.takziah sis..mg sis kuat dan tabah...mg Allah kurniakn sis rzki lg pd ms akn dtg..Allahuma aamiin... Sis jg dri bebaik ea... May Allah alwyz bless u..aamiin...with the big hug ❤

Saya pun sama puan.. 7weeks 5days 18 okt lalu. tp saya masih simpan apps ni. masih sayg. bila teringat saya tgk sini. saya nak tahu tumbesaran dia walaupun dh tiada...

5y ago

Same la wak..nk buang sdey...sy still bukak smpai skang...x sggup nk buang...

Bykkn brsabar sis.. In shaa Allah ada hikmah dan rezeki yang lebih besar Allah hadiahkn pada sis suatu hari nanti.. Aamiin yaa Allah..

Salam Takziah sis...sabar mengharungi nyer yer....berdoa pada Allah set semoga diberikan kekuatan dan kesihatan yg baik buat sis sekeluarga

Innalillahiwainnalillahirajiun...Salam takziah puan... Semoga puan tabah hadapi dugaan Allah berikan.... Anak syurga menanti puan disana

Wslm.. Takziah sis.. Smoga allah gnti kn yg lbih utk sis di mse akn dtg.. Sabar n tabah yea.. Bby sis mnunggu di syurga.. In sha allah..

salam takziah sis...Allah sebaik baik perancang...lepas ni pantang baik², jaga diri...in shaa Allah ada rezeki datang nanti...