due 25/11 dah beranak?

salam mommies , ada tk yg due sama dgn saya dh bersalin? skrg saya 38weeks tapi masih tkde tanda2 cuma perut selalu mengeras lepastu malam baby aktif rasa mcm nak pecah perut dia gerak kuat 🤣 semoga kita smua due bulan ni dipermudahkan segala urusan 🤲🏻 #secbaby

1 Balas

saya 26 11 ...skrg kerap kena kontraksi palsu yg sakit ..kadang aktif kadang sakit belakang semua jadi serba x kena 😌😂xtau bila la nak leluar ...sma la saya pn secbaby