Tiada alahan

Siapa yang pregnent tiada alahan langsung? Sy pregnent 7 weeks tp xde alahan langsung..masa gugur hari tu pun xde alahan..doktor ckp awak xde alahan kan sebabnya baby dah xde..so pregnent kali ni jadi risau sgt sbb xde alahan..adoiii

45 Balas

Baguslah takde alahan. Alahan bkn pengukur bila hamil. Alahan ni depends pd individual. Cuma jaga diri jaga makan jaga pergerakan

Doktor tu pn pndai sgt ckp mcmtu🤦‍♀️ die depends bdn la wak.. saya alahan dr 6minggu sampai 20 minggu🤦‍♀️

Sye 4minggu 6hari xda alahan, xda rse nk mkan ada mse2 dye smpi mse mkan bru dye akn rse lapar sgt2 smpi xboleh nk than😂

saya pun xde...craving pun xde..cuma mengantuk je..kadang2 fikir btl ke pregnant ni🤣🤣🤣

3y ago

betul sis. sama lahh kita. penat, mengantuk, sakit pinggang je. alahan mengidam semua tak de. alhamdulillah Allah bagi nikmat makan macam biasa hehe

So far kalo alahan mcm morning sickness tu xde. Tp muka breakout ye. Dgn kerap selesema n batok. Sekarang da 20w

Sy skrg pregnant 1st baby dah 28w, sampai hari ni takde alahan langsung. Hopefully sampai bersalin takde alahan.

Sy pun pregnant 7weeks5days langsung xde alahan apa².. kdg² confuse juga pregnant ke tak.. 😂😂😂

3kali sya megandung kan ank lelaki.. tak ada alahan langsung.. sekli bungsu ank prmpuan baru ada alahan..

Sya 6 weeks pon xde alahan..mintk2 baby berkembng sihat lh..mmm risau jgk

Sy alahan 4 hari je lps buka buku pink.. Alhamdulillah skrg dh 29weeks..