Due October?

Hi siapa yang due bulan October? Korang dah ada rasa sakit2 ke? Atau dh ada tanda2? Walaupun saya pregnant anak ke 2.. Tapi tetap nervous tunggu nak bersalin ni 😂😂 Due saya 18/10/2020

Due October?
49 Balas

16/10.. Baby makin cepat habiskan 10kicks, kicks also makin kuat, kerap rasa mengeras perut, selalu loya mlm, jalan je rasa baby kat bawah betul.. #firstbaby

4y ago

Samalah kita sis.. Mmg terasa mcm dah kat bawah btul dah ni.. Tggu time ja. Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis 😍