Due October?

Hi siapa yang due bulan October? Korang dah ada rasa sakit2 ke? Atau dh ada tanda2? Walaupun saya pregnant anak ke 2.. Tapi tetap nervous tunggu nak bersalin ni 😂😂 Due saya 18/10/2020

Due October?
49 Balas

Saya due 13/10 anak kedua takda tanda2 juga lagi, samalaa tetap nervous macam anak pertama pula 🤣

Due saya sepatutnya 17.10.20 ni tp keguguran bulan puasa haritu, takde rezeki nk ada yg ke 2 ☺️

1/10.. tp belum ad pape tanda...doakan sy semoga baby kluar sblm 7 hb..kalau x kne serah diri...anak 1st..

4y ago

Hi sis, Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis 😍

SEMOGA SEGALANYA DIPERMUDAHKAN DAN BERJALAN DENGAN LANCAR. SAYA DOAKAN SEMOGA SELAMAT MELAHIRKAN. AAMIIN.

4y ago

Terima kasih atas doanya sis 😍 InshaAllah, aamiin ya rabbal al amin..

Saya 25/10 tapi da bukak 1 cm . Dr suruh balik rehat dekat rumah . Hehe doakan saya dipermudahkan ye

4y ago

Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis 😍

Belum ade sign lagi cuma mengeras je, due date 28/10. May Allah ease everything fr you 🥰

sy due 19/10 tp lom ada tanda2 lg..cuma perus slalu mengeras n terasa ank mcm kebwh ☺

Due date 26/10 setakat ni banyak mengeras jaa belum ada tanda apa ii lagi😅😁

samala sy pun due 25/10 ni skrg dh 37 mingu ..blum ade tanda2 nk bersalin pun lg

due 30/10/2020 tapi baby dah selamat keluar dengan sihat 27/9/2020 lepas😅😅😅

4y ago

Awal sebulan ke? Wahh.. Saya due sama dgn sis tp masih takde tanda baby nak keluar lg