Due october

18/10 rasa excited nak jumpa baby.. mommy2 smue dh lengkap ke barang2 kperluan baby😍 kita baru 80% still loading

16 Balas

sy 28.10 tp kelengkapan baby sume sy xbeli lagi . sebab sy tgh runsing kepala bnyk duit nak pakai. dr hkl plk pkse sy prgi ijn buat echo . dftar sahaja rm1k. suami ckp kaalau lbh duit bru blh beli tp kalau xlebih . trpkse la tggu bln dpn

saya due 13/10.. tapi satu apa pn xbeli . ank no 2. carseat / stroller bath tub smua tu ada je pakai hat sulung pnya. baju2 and brg pantang jelah yg nk kne cri tp tulah, hmmm bkn suntuk masa je, duit pn suntuk

2y ago

sabar ya.. pasti ada rezeki baby nnti..

Saya pun rasa tak sabar nak jumpa baby👶🏻❤️due saya 01.10.22🥰doakan saya dan baby selamat berjuang nnty hihihi😁❤️. Tpi barang blum lengkap😅

Due saya 13/10. Dah 70% brg siap beli.. tak sabar nk ada baby..saya doakan semua urusan ibu2 dlm ni dipermudahkan untuk bersalin #firstBaby.

saya due 21/10 dah hampir lengkap. tinggal barang2 pam susu dan grooming. mungkin dah siap dalam 95%. Baju pun baru start basuh sikit2

2y ago

Sama la due kita.. Baru beli sikit je. Hehe

sama lah sya pun 18/10 .. 🤭 sya bru beli sikit je brg bby .. rsa mcm x sbar nk jmpa bby 🥰🥰

tinggal barang grooming baby dengan pam susu je..lain semua lengkap dah.. 😁

sya 27/10 due.. brg smua pun dah ada, tggal nak tmbah untuk waktu bersalin je lagi..

2y ago

alhamdulillah smoga dipermudahkan sis😍

saya pun almost complete juga ,kira 98% semua da beli baby n saya. 😂 .

2y ago

wow..best nya.. 😍 semoga mommy2 smue dpermudhkan seht dn baby sllu.amin

19/10 so far x beli lgi keperluan 🤭😬 x sempat pun g beli ..