Due October?

Hi siapa yang due bulan October? Korang dah ada rasa sakit2 ke? Atau dh ada tanda2? Walaupun saya pregnant anak ke 2.. Tapi tetap nervous tunggu nak bersalin ni 😂😂 Due saya 18/10/2020

Due October?
49 Balas

Saya due 9/10 ni..xde tanda lagi bby nak kluar,byk mengeras dan begerak pun slow jer

4y ago

Sama laa kita. Due 9/10 tapi bergerak mcm biasa jaa. Takda tanda pn macam nk keluar 😅

Due 15/10 tp bby blum bg tanda2 lg nk keluar.. perut asyik mengeras je ne...

4y ago

Samalah kita.. Mengeras2 jugak ni.. Tapi belom ada tanda nak bersalin lagi.. Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis 😍

Tak lama dah. 😍 Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin nya..

hai sis, semoga dipermudahkan segala urusan semasa bersalin nnti.. aamiin..

4y ago

InshaAllah, aamiin. Terima kasih atas doanya sis ❤️

sy pun mnghitung hri jgak ni, xde tnda2 lg, cume bby asyik mngeras je

4y ago

Itula, mengeras2 jugak ni. Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis 😍

Saya 22/10 tpi bby kene kuar awal pada 11/10 nie secara czer

Saya due 20/10. Dah start rasa sakit dekat bahagian ari-ari.

due 10/10 tp dah selamat bersalin semalam 😊

4y ago

Wah, tahniah sis.. Selamat berpantang 😍😍

Saya haritu 38weeks dah bersalin sis😊bulan 7 2020

sama.. sy 19/10 tp perut asyik mengeras jak.. nervous juga..

4y ago

Samalah, mengeras2 jugak ni.. Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis 😍