37 weeks.

Siapa yang 37 weeks dah bersalin? Boleh ceritakan pengalaman tak? Saya sekarang tengah menunggu hari je. Perut kadang mengeras.tpi tak kerap.doktor pesan kalau kerap baru pergi hospital.

1 Balas

saya. tepat 37 weeks bersalin. baby yg nak keluar sendiri. 36w 6d tu dah start contraction. anak dah nak masuk 2 tahun bulan 9 nnt ni. doa byk2 ya sis, kerap baca surah al insyirah usap dekat perut. pujuk baby minta mudahkan urusan mama.