37 weeks

ADA TAK IBU2 MCM SAYA...DH 37WEEKS,KADANG BERAK2,PERUT MENGERAS SMPAI RASA NK MELETUP...PINGGANG SAKIT...TAPI SELAGI LOM RASA NAK BERSALIN,SELAGI TU TAK PERGI HOSPITAL..TAKUT CONTRACTION FALSE

2 Balas

Sama macam saya la. Lepastu gi checkup dandan tu ade darah tinggi dan follow up check up sampai show darah.. terus masuk labour room induce. Huhu

5y ago

Masa kat labour room tu mmg rase nak berak tapi srmbelit.. bagitau nurse, check jalan, terus beranak 🤣

Cm sy la sma perut mengeras..