baju babyy

baju baby saya banyak dah yang takmuat 😢 ada yang baru beli belum pernah pakai sbb takmuat 😂😂

baju babyy
26 Balas

awak boleh memberi pada yg betul2 memerlukan dan awak juga boleh jual murah2 dkt mommy yg memerlukan if awak pon memerlukan duit☺️🥰

Samala sis, ank sy prem, byk bju premature , tp skng baby dh montel tgh fkir baju nk ltk mn😂

1y ago

Boleh ke puan sedekah pada saya baby saya boy

sape2 ad bju bby girl yg da x pkai, sy nk boleh.. umur 8 bulan.. xmmpu nk mmbeli huhu

boleh prelove tu. hehe.. anak 1st saya boleh pakai baju lama, sbb baby tak besar sgt. hehe

1y ago

Nak preloved tak reti takut takde yg nak beli 🥲

sedekah dkt mana ibu yg memerlukan☺ dlm ni byk yg memerlukan

sis , kalau nak jual preloved atau sedekah . ws saya ya 01116333347

Newborn ada ? Sy nk klau puan mahu sedekah, boleh ws sy 0134855951

salam..mau tanya ada lagi kah baju baby yg tk muat..🤭saya mau.

klu sis nak sedekah sy nak sy due awal bln 2 blm bli apa2 lgi...

jual laa prelove kt sini.. jual murah2