obimin

Siapa tahu cara makan obimin dgn betul

43 Balas

2jam sebelum or selepas makan.. avoid makan bersama air caffein, milo, susu, coklat.. seeloknya minum dgn air fresh oren, limau suam without gula..

Nurse ajar 2 jam sebelum, 2 jam selepas makan. Consume dengan air oren/ limau.. elakkan caffeine susu, milo, teh, kopi..

Makan sehari sekali je, sis. Kalau selalu muntah-muntah, lebih baik makan sebelum tidur :)

Kandungan berapa minggu boleh start makan obimin ni ya?

Sy kdg mkn obimin x sampai setengah jam sy dh nk nasi. Mmg x elok ye gtu?

Sya makan ubat obimin 2 jam sebelum makan atau 2 jam selepas mkn..

sy mkn obimin sblom sarapan bgy .. mkn 1 bijik dgn perut kosong

sehari satu tablet selepas bersarapan...cukup

Lepas makan, Terus tido. Jangan buat apa2 dah

sy selalu mkn time perut kosong lepas subuh