Nak tanya bacaan protein dalam urin tu 1+ ke? Confius sebab ada +-

Siapa tahu bacaan urin protein?

Nak tanya bacaan protein dalam urin tu 1+ ke? Confius sebab ada +-
3 Balas

saya pernah kne +- ni. sbb kurang minum air huhu. Doc pun ckp Salah satunya kurang minum air. then next lepastu dh tkde dah +- ni. negatif je. yg penting jngn kurang minum air.

saya pernah sangkut protein 3+ time trimester 1.. lpastu saya mnum air msak bnyk2 n mnum air barli, 1mggu lpas tu negetif

10mo ago

oh lepas ni saya try ikhtiar minum air barli bnyk2.

itu simbol tolerance.

10mo ago

tu maksudnya bacaan protein lebih kurang 15mg/dL