BP high & protein dlm urin

Since 1st warded 9hb nov, sy on ubat darah tinggi. 2nd warded is 30hb nov. Surat discharge menyatakan bp sy ta boleh lebih 150/100 & protein 2+. Tadi mase di KK urin 3+, jd sy kena daily ke kk sehingga 11hb dis.Doktor kate protein dlm urin tu tade kena mengena dgn pemakanan atau sup ekor yg sy mkn pukul 1am mlm sebelum nya. Boley tak mommy's share sebarang ilmu utk cantikkan semula bacaan BP & urin ni.? Atau sebarang pengalaman. Umur sy 30, anak ke 4 insyaAllah. usia kandungan skrg 33minggu. #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

kalau untuk urin, sis blh try air barli. pengalaman sy, urin xcantik, minum barli. sama jgk kalau ada keputihan kuat, alhamdulillah lepas minum tu okay cantik. cuba la.