Protein dalam urin

Ade x mommy yang ada masalah protein tinggi dlm urin.Dan tipsnyaa #pleasehelp

1 Balas

sy pernah kena. rasanya 2x ulang alik pergi hospital. tips dia bykkan minum air masak. 8 gelas keatas or 2 air botol besar sehari. kalau boleh, pantau urin sendiri kat rumah. masih warna pekat, teruskan minum air masak. sy buat cm tu. sebelum pergi hosp, sy bykkan minum air masak. selalunya hosp nak sample urin. warna urin jernih sikit, insyallah result ok.