SANDWICH TELUR

Siapa suka makan sandwich telur?? Anak2 mama xsuka makan roti macam ni..Roti kosong makan pula hehee.

SANDWICH TELUR
17 Balas

Fav nie .. ingat lgi dlm pantang .. hri ke4 mse tu .. nures anta bekpess sandwich .. sye telan je .. pada hal org czer mne bole mkn telo kan .. Sye tk maen bedal je🤭

Baca komen ramai yg suka ye. Saya tak suka sebb bau hanyir telur. Kalau saya buat sendiri memang kena buang kuning telur tu bru boleh makan. 😅

Sama! Tak suka roti ada inti. Roti celup telur, makan juga lah sikit.

suka.. ramuan tu kne bg sdp.. jgn.telo smta2..

Ank2 sy pn suka yg kosong je..

Macam ni sedap. Saya pun suka

Makan dengan kaya

saya pun suka..

Sedapnya..

Saya suka!