Ini Mengidam ke??

Allahu~ Sist skrg hari2 nak makan roti canai telur, skrgni pun tebangun jam0126 pg tetiba lapar rasa nak makan roti canai telur.. 2minggu ni asik makan roti canai telur jaa.. nasi nya xselera makan pulak? Ini kira ngidam ke? Sbb betul2 laparni, mana lahh nak cari kedai makan tghmlm jual roti canai telur?? bila kejutkan laki bgtau sist lapar, bole plak dia ckp "tidur lah, esok sambung lapar ye"? Allahu laki sist rasa nak ketuk jaa..

7 Balas

hmmm bolh tahan nanti dia hilng.. saya mgdam nk mkn begger je pon .. tp sbb km husbn ssh nk tlg beli kan or minx tlg crikn jadi kubur kan la dia dgn mskan kita sndri.. blk kg bru dpt makan. sbar itu indah

4y ago

sabar je la kan.. ssh nk minx tlg org . jdi kita makn ape yg ade asal sedp

Mengidam tu sist..🤣sy pulak ngidam nak makan aiskrim..suami la jdi mngsa selalu..sruh2 pgi beli dkt kdai😂😂

Lapar bg saya.. Klo mgidam tu tringin smpai boleh feel mknn tu.. (xpdai explain) 😅

😂😂 sy pon dah lepas teringin mkn roti canai telur..mmg order mamak je la

Roti canai telur senang je sis pergi mamak confirm dapat even 3 pagi 😂

Kedai mamak byk jual roti canai telur pagi2 😋

Lapar + mgidam..