Susu waktu hamil apa ibu minum ya?

Siapa sini waktu hamil memang suka sangat minum susu ya?🥛 Atau siapa dekat sini waktu hamil terpaksa minum susu😅 Susu apa ya yang ibu minum? Kongsikan di bawah jom😋

Susu waktu hamil apa ibu minum ya?
269 Balas

Minum susu HL je. Missy kt kk x galakkan minum susu utk ibu mengandung sbb kandungan gula tinggi. X pasal2 nnt GDM 😅

sy amalkan susu hi goat . alhamdulillah dgn izin Tuhan anak sy tak ada kuning sejak lahir smpai ke harini dah 26hari

c saya makan suplement yg multivitamin. mudah semua vitamin ada dlm tu. termasuk calcium n magnesium.

saya minum susu kambing hi goat .... Alhamdulillah tk de sangkut Gdm....hb pun cantik ...☺️

Saya minum susu Dumex Mamil Mama je. lagi pregy anak sulung mmg susu tu je yg boleh telan 🤭.

sy minum susu Anmum coklat..yg tu je boleh minum.. Alhamdulillah sampai skrg masih minum

saya minum susu kambing brand hi goat... x de gula dan perisa,,,, bau hamis pon x de....

b susu kambing najeehah..ank inshaaAllah boleh dikatakan xde kuning pengalaman ank sulung

3y ago

tapi biasanya kalau ibu jenis darah o.. memang anak akan kena kuning sis.. depends pada jenis darah..

susu apa biasa sesuai untuk ibu preg ? boleh share tak kawan ii 🥺

2y ago

i amik enfamama coklat. asalnya frisomum tp muak plak rasa dia. lps tu tukar enfamama, repeat tu je. sedap pun sedap

Susu similac mom..minum susu ni..x sembelit lgsg..sya suka..🥰

2y ago

saya sukar utk membuang..bagaimana cara nk hilangkan sembelit