Untuk ibu hamil boleh minum tak

Untuk ibu hamil boleh minum susu full cream ni tak. Siapa yg minum Sila komen ya. Saya nak tahu

16 Balas

saya minum susu ni jugak. dah kali ke 3 beli. masa trimester 1 beli anmum. lepastu nurse suggest susu ni. trimester 2 saya minum susu ni. sedapp. susu ni larut dalam air sejuk. best minum sejuk2. rasa macam susu kotak dutch lady full cream. serius best. hehehe

Kalau bdn jenis x cepat naik berat bole tp kalau cepat doctr saran kn yang low fatt sb sy mnm ni cpt naik brt trs kena suru mnm low fatt pny

boleh minum sis full cream kurang gula dripada low fat doktor pun suggest full cream hb pun cantik je kalau minum

saya minum.. oky sedap lgi pn xde gula.. pagi tu sblum check up sy minum bacaan hb 12.6😆

nurse kk tmpt sy syorkn mnum susu ni mse preggy sb kurang gula..katanye x perlu beli Susu mahal2 hehe..

saya debelum nie mimum anmum. skrg minum nie. hampir satu bulan dh minum nie. hb cantik.

Boleh. Tapi cuba beli pack kecil untuk tengok keserasian dengan sis

Boleh. Beli pek kecil dulu cuba tengok samada ada alahan ke tak

saya Pn minum .misi sruh beli yg nih .Sebb kurang gula 🤭

Boleh. Semua jenis susu boleh minum