Pergerakan Baby girl

siapa sini preggy anak prempuan tapi jarang sangat gerak hari2? Maksud i tak aktif sangat tendang Normal ke macam ni? #29weeks

15 Balas

ank sya 2 ppuan 2 llaki..ppuan mmg aktif dari lelaki..lain macham aktifnya..tapi bila dah keluar mcm ppuan melayu terakhir lemah lembut gemalai nak2 ank no 3 dah darjah 2 skrg ni naik basikal pun tak pandai lagi 🤣

Saya Girl Jugak.. Kalau Siang Kemain Halus Je Pergerakan.. Tapi Macam Ombak La Nampak Perut.. Kadang Keliru Nak Kira Cukupkan 10 Tendangan Tu 😭 Tapi Bila Malam Nak Tido Kemain Aktif Menendang Keras Hehe.. 😌

hari2 ea 🤨 emm tak sure la, saya pun bby girl tp aktif je lg2 wktu mlm, time kita nk rehat la dia tgah main tndang2 hihi, cuba sis rajin2 brsmbang dgan bby usap2 perut inshaAllah bby baik2 je tu ☺️

baby girl die bukan xaktif cume gerak nye xkuat n lasak cam boy sgt..die cam lembut2 sket camtuah doc gtau sy hihihihi tp mmg betul pun sy 4 boy sebelum smua aktif sgt2 berbanding gurl..wallhualam

saya baby girl menendang aktif je. smpai ade satu hari, dia kurg gerak, saya lak yg risau. terus g klinik mntk doc scan baby ok ke x. rupanya baby ok je, mgkin penat kot hari tu 😅

1y ago

Scan kat klinik biasa ke

Anak saya girl yg sulung Kemain lasak je dalam perut , mula2 ingt baby boy Tp keluar girl Dan sekarang dh 3 thun memang kelakuan dia lasak sikit 🤭 panjat sana sini

kalau saya...dua anak lelaki saya sebelom ni xde rasa langsung...kali ni girl mmg aktif...sampai doc yg scan pon pening...haha sibuk beralih² bila doc nak ukur...

aktif tak kira masa,dari awal start detact movement sampai dah lahir pun aktif je selalu, takde malu2 kucing pun 🤭🤭🤭

saya girl tp aktif dia lain mcm..haha.. kdg2 ptg dah hbis kira kick sbb kerap nau menendang

Sama macam saya. Siang2 dia sopan jee. Malam ja aktif sikit huhu. Nak kira kick pun susah