Pergerakan Baby girl

siapa sini preggy anak prempuan tapi jarang sangat gerak hari2? Maksud i tak aktif sangat tendang Normal ke macam ni? #29weeks

15 Balas

today 30 weeks baby asyk aktif n mengerass jer... baby girl.. first preggy

29weeks sepatutnya dh tick pergerakan bb kan? cukup 10 pergerakan tk sis

same dgn sy bby girl dia ada tendang tp lembut je x ganas mcm bby boy..

Saya haritu aktif sangat anak saya gerak Dalam perut... Baby girl

ya bby girl tak seaktif bby boy..