Tulang pelvik renggang semasa lepas bersalin

Siapa sini mummy-2 ad pengalaman macam sy tulang pelvik renggang lepas bersalin... Dan langsung tak boleh berjalan, siapa macam saya? Dan agak-agak kalau saya pregnant anak kedua nanti, macam tu lagi ke?

1 Balas

mcm sy g berurut dlu..tukang urut suruh rajin pakai bengkung selepas bersalin bg support pelvik yg merenggang supaya blh back.to normal.back.. puan lepas bersalin pkai bengkung x ek?? mg dpmudahkan segalanya..aamiin