sakit tulang pelvik

normal ke sakit dekat tulang pelvik ? sampai berjalan terasa ngilu . baring tidur nak betulkan kaki sakit . ada yg sama ke ? saya 33week sekarang .#ingintahu #firstmom

5 Balas

Saya 31 minggu dia punya sakit tu tak tahu la nak cakap.. Lagi2 kalau saya seharian buat kerja.. Selalu kena pakai selipar untuk elakkan sakit.. tapi masih sakit 😣😣😣 seksa betul rasanya.. saya anak pertama pun rasa sakit pinggang juga ank kedua nii lagii la sakit... Tapi orang tua cakap kalau sakit pinggang kuat selalunya anak lelaki.. Waktu contractions pun sama tarik tulang belakang..😭😭😭

normal sis... time tido seksa sungguh kalau nak alihkan posisi badan.. rasa sakit pedih dekat bawah tu.. ada masa dia okay, tapi selalu memang duk sakit la.. saya before 30weeks lagi dah rasa benda tu.

3mo ago

sama lah saya pon blom 30week dok rasa bnde yg sama berjalan duduk pon sama jugak sakit. inform dr dia kata normal ja bnde2 mcm tuuu

kalau tidur mse nk beralih position gerak susah, sy selalu tidur alas kain batik licin. JD bile nk alih Sy Akan tarik kain batik tu BG bdn bgerak ikot kain . xletih dan xterasa berat

normal sis. sya juga mcm tu. dh skit since 24w lg. nak tukar position baring mgiring k kiri dn kanan juga sakit.

normal