Due bulan 10/2022

Siapa sini b'salin bulan 10. Apa barang-² yang dah kalian prepare...

17 Balas

Hai. Belum beli lagi. Masih awal. Insyallah next month baru start beli belah barang baby

2y ago

haii sis...takpa slow2 beli barang baby. kalau beli sekaligus...sakit 🥲

95% barang saya n baby da nak settle. terlebih excited kot. 😂 .

2y ago

hampir da nak settle, set pantang pula kakak hadiahkan lepas tuh ada yg pinjam kt dia sama. so takyah fikir sgt , hehe. 😬 .

saya 23/10 tapi blm beli apa" rancang nak beli barang bby bulan8

2y ago

Sy pon sama 23/10🙋‍♀️

blom start lgi brg😅bln 9 bru nk beli ap y xde

Hihi sama saya pon x beli pape lgi ni due bln 8/10

2y ago

hehe slow2 sis..kena prepare plahan2

saya due 10.10 .. 90% barang dah siap

2y ago

sama 10/10 juga😻

sama laaa 28/10

2y ago

kelengkapan baby Dan ibu dah lengkap sis.?