Hai mommy siapa due 16/10 da prepare barang ke mommy mommy 😍

23 Balas

Saya due 11/10. Sekarang tgh prepare barang mak nya dulu. Masuk 7/8 bulan baru beli barang baby pulak. Awal2 ni beli yg jenis besar mcm carseat, tilam baby dan yg agak pricy sikit. Supaya x terasa duit keluar sekaligus. Better beli sikit2. Carseat tu apply yg mycrs dapat subsidi.

saya due 14/10. 1 benda pun tak beli lagi 😅 kat rumah ada pampers NB je tu pun dpt free sample. masih dlm perbincangan nak bersalin kat mana. kalau beli skrg, jenuh saya nak angkut sorang² naik kapal terbang. so, tggu la bulan 9 nti ke baru la beli

Sy due 22/10. Ape pon tak beli lg. hahaha ahad nie bru nk detail scan plus scan 5D. So dh tau gender bru nk beli brg2 dia. N kebanyakkan brg besar, recycle kakak die punya jek. Baju2 jek nk beli baru.

2y ago

hihi samalah kita 🤭 unisex jela selamat

due 24/10, tinggal baju topup sikit2 je lg, barang grooming, dan barang2 besar mcm carseat babycot.. beli sikit2 setiap bulan supaya tak terasa sangat keluar duit..

sya 15/10 , brang smua dah beli cuma belum basuh je . ingt hjung bulan ni bru nk siapkn smua skali packing . bila tngok brang² baby , allah makin berdebar plak rasa😅

2y ago

insyaallah amiin🤲

Saya due 31/10 . Separuh barang baby dah prepare . Tinggal sikit je lagi barang baby . Barang mommy je tak prepare lagi 😂

2y ago

Seronoknya dgr dah settle semua hehe. Semoga dipermudahkan buat semua ibu2 sekalian. Amen 🥰🥰

Alhamdulillah guna balik brg kakak dan abg nya.. due Sya 11.10 tpi kna bsalin awal jgk kali ni huuu doa kan Sya dipermudahkan segala urusan aamiin

2y ago

gdm yunk.. uri kt bwh.

sy 8.10 barang bby tinggl lagi sikit . barang mommy je bnyk x beli lagi ☺️ semoga Dipermudahkan segala urusan kita semua 🤲

sama laa due kta..sy dh prepare bru je 80% dlu brg baby walaupun x tau gender tp bli bju yg unisex dpt pakai dua2 jantina..

masyallah happynya tgok mak2 dah sediakn semua benda😍 semoga kita ibu2 ni dipermudahkan urusan baby