siapa sini ada masalah air kencing dan darah sikit tapi tak nampak darah kat air kencing .. Tapi dalam ujian kat makmal ada ??? boleh bagi tips tak untuk mengilangkan tuu ..

4 Balas

Mmg selalu ada ke setiap kali kencing? Klu tak sy rasa mungkin just ada skit luka pd lining cervix je kowt.. Kebetulan kne pd hari nk cek kk. Klu ada bersama dgn suami hari sblmnya, ada kemungkinan.

Byk ke sis? Dlm urine sy mmg biasa ada blood dlm 1+ atau trace .. tp bila tgk under microscope, xde pn blood..n time prgnnt tuari clear la plak.. sis pnya berapa?

4y ago

Haaa saya lebih kurang mcm sis..blood 1+ @ dia tulis trace... normal ka?

Sama la.. dh 20weeks nie masih lgi ada 🥺 risaunya

Tak pasti brapa .. sis boleh tengok gmbar tu

5y ago

mungkin .. sya pun tak tahu