Kencing Tak Lawas Selepas Bersalin

Siapa kat sini ada masalah sama dgn saya? Sy stress nak kencing sgt2 tp keluar sikit je.? Ada tips?

2 Balas

Saya 3hari pertama ,sbb Masa kt lr tu dorg masukkan tube kencing .. tpaksa kencing sambil bdiri bsandar kt dinding tandas ,lama jgk baru kluar .. mngkin Ada Luka kt saluran kencing ,Ada darah beku kluar .. lps drh beku kecik tu kluar ,baru Saya blh kencing mcm biasa

sya pn bgtu jga sis tpi sya ksh biar kn sja lma2 lncar jga kncing

5y ago

Berapa lama nk lancar? Sy rasa tk selesa, setiap kali nk kencing sy menangis sbb xtahan